Collection: Sous Vide
Rødkål Sous Vide
Hjemmelavet rødkål kan hæve wow-faktoren af julemenuen eller eller flæskestegssandwichen til nye højder. At lave ...
Read morePommes Anna Sous Vide
Klassiske Pommes Anna består af tynder skiver kartofler lagt i lag med smør og evt. ...
Read moreTarteletter med Sous Vide Høns i Asparges
Tarteletter er en klassiker, som kan varieres i nærmest det uendelige. Her er fyldet nok ...
Read moreHønsesalat Sous Vide
Hønsesalat er efterhånden blevet en fast tradition til vores familiejulefrokost. Ved at tilberede kyllingen sous ...
Read moreSvinekæber Sous Vide
Svinekæber er en udskæring der kræver lang tilberedning for at blive mør. Traditionelt bliver de ...
Read moreRoastbeef Sous Vide
Roastbeef er en af de retter jeg synes vinder mest ved sous vide. De klassiske ...
Read moreChicken Wings Sous Vide
Chicken Wings – et must til superbowl, perfekt til tømmermænd og med uendelige muligheder for ...
Read moreKartoffelmos Sous Vide
Kartofler tilberedt i sous vide smager bare af mere, da smagen forbliver i kartoflerne fremfor ...
Read moreRibeye Sous Vide
Ribeye er et fantastisk smagfuldt stykke kød med god marmorering. Som altid, når man laver ...
Read more