Chokolade Buttercream

2022-02-12
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Rødkål Sous Vide

  • Paloma Cocktail

  • Pumpkin Spice White Russian

  • Pumpkin Spice Sirup

  • Pumpkin Spice

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Buttercream

Smør 150 gr.
Flormelis 200 gr.
Kakaopulver 35 gr.
Vanillesukker 1 tsk.
Fløde 2-3 spsk.

Denne buttercream er eminent som topping på cupcakes eller som mellemlag og dekoration på en lagkage, uanset om kagen er med chokolade, vanille eller jordbær. Opskriften giver nok buttercream til 12 cupcakes. Skal buttercreamen bruges til at dække en lagkage, bør opskriften fordobles.

Fremgangsmåde

Tag smørret ud af køleskabet og lad det komme op til stuetemperatur – skær det evt i mindre stykker for at forkorte tiden.

Med en håndmixer eller røremaskine, pisk smøret blødt. Tilsæt flormelis, vanillesukker og kakao, og bland det godt sammen.

Tilsæt fløden 1 spsk. ad gangen til buttercreamen er let og luftig.

Fyld buttercreamen i en sprøjtepose med tyl og den er klar til at pynte din kage eller cupcakes som herunder. Skal den først bruges senere, læg den på køl, og tag den ud i god tid før brug, så den kan blive en smule blød igen.