Coffee Rub
2021-05-14- Cuisine: Amerikansk
- Course: Krydderier
-
Add to favorites
Average Member Rating
(5 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Coffee Rub
Nescafé-pulver | 2 spsk | |
Salt | 2 spsk | |
Hvidløgspulver | 1 spsk | |
Paprika | 1 spsk | |
Løgpulver | 1 spsk | |
Chilipulver | 1 tsk | |
Peber | 1 tsk | |
Spidskommen | 1 tsk |
At bruge frysetørret kafffe på kød kan umiddelbart lyde underligt, men resultatet er fantastisk. Man behøver ikke frygte at kødet smager af kaffe, men det får mere dybde og fylde i smagsprofilen. Denne rub passer særligt godt til oksekød, især de udskæringer med meget smag såsom spidsbryst, men kan også bruges på eksemplevis burgerbøffer.
Fremgangsmåde
Start med hælde kaffen i en skål. Med bagsiden af en ske, knus kaffen så godt som muligt. Tilsæt resten af ingredienserne og bland dem godt sammen.
Opbevar i en lufttætbeholder.