Om

Kommentarer lukket til Om | 13. januar 2021

Madglad familiefar med hang til grej. Jeg forsøger mig med en bred vifte af tilberedningsmetoder fra blandt andet Sous Vide til Grill og Dehydrering. Min interesse for madlavning har gennem årene spredt sig over mange forskellige områder, og jeg har rodet med alt fra molekylær gastronomi til ølbrygning, dryaging og brødbagning.

Mine opskrifter gengiver, hvad jeg synes, smager bedst, og er ment som inspiartion, ikke som eneste fremgangsmåde. Prøv dem og lav ændringer, der passer til din smag – “Do What Tastes Right”. Send mig gerne feedback, spørgsmål og konstruktiv kritik, jeg er altid interesseret i at lære nyt.

Find mig også på Facebook og Instagram


Et udvalg af det udstyr jeg bruger:

Sous Vide:
Anova Precision Stav
iVide Wifi Cooker Stav

Grill:
Traeger Timberline 850

Dehydrering:
Excalibur Digital 9 bakker