Chokolade-Cupcakes
2022-02-12- Cuisine: Amerikansk, Dansk
- Course: Dessert
- Add to favorites
Average Member Rating
(5 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Cupcakes 12 stk
Hvedemel | 100 gr. | |
Sukker | 100 gr. | |
Brun Farin | 100 gr. | |
Kakao | 40 gr, | |
Bagepulver | 2 tsk | |
Salt | 1/4 tsk. | |
Vanillesukker | 2 tsk | |
Æg | 3 stk | |
Olie | 0,75 dl | |
Kærnemælk | 1,25 dl |
Dette er den ultimative cokoladecupcake – intet mindre. Blød, sød og dekadent – især hvis den toppes med en lækker buttercream frosting som her, men den kan sagtens stå alene eller pyntes med glasur, flødeskum eller hvad end hjertet måtte begære.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175° (ikke varmluft)
I en skål, bland de tørre ingredienser og sigt dem gennem en si. I en anden skål, bland de våde ingredienser godt sammen.
Kombinér nu de to blandinger i én skål og rør sammen med en ske. Rør kun lige nok til det er godt blandet sammen.
Fordel 12 cupcake papirsforme i en cupcake bageplade og fordel dejen deri, således hver form fyldes til lidt over midten.
Bag ved 175° i 16-20 minutter. Stik en træ-tandstikker ind i midten – når den kommer op uden dej, er kagerne færdige.
Lad cupcakesene køle ned og nyd dem, eller pynt dem med eksempelvis denne Chocolade Buttercream.