Coffee Rub

2021-05-14
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Græske Burgere

  • Cherry BBQ Sauce

  • Meatball Sub – Sandwich med Kødboller

  • Spidskåls-Coleslaw Med Æble

  • Buffalo Chicken Dip

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Coffee Rub

Nescafé-pulver 2 spsk
Salt 2 spsk
Hvidløgspulver 1 spsk
Paprika 1 spsk
Løgpulver 1 spsk
Chilipulver 1 tsk
Peber 1 tsk
Spidskommen 1 tsk

At bruge frysetørret kafffe på kød kan umiddelbart lyde underligt, men resultatet er fantastisk. Man behøver ikke frygte at kødet smager af kaffe, men det får mere dybde og fylde i smagsprofilen. Denne rub passer særligt godt til oksekød, især de udskæringer med meget smag såsom spidsbryst, men kan også bruges på eksemplevis burgerbøffer.

Fremgangsmåde

Start med hælde kaffen i en skål. Med bagsiden af en ske, knus kaffen så godt som muligt. Tilsæt resten af ingredienserne og bland dem godt sammen.

Opbevar i en lufttætbeholder.