Tilbage til opskrifter

Confiteret Andelår Sous Vide

Confiteret Andelår Sous Vide
Annonce

Introduktion

Confiteret andelår, eller confit de canard, er en gudespise – og det er virkelig nemt at lave sous vide.

Når andelårene tilberedes sous vide, behøves der ikke ekstra andefedt i posen – det fedt der sidder på lårene er nok. Som ved traidtionel confitering kan lårene sagtens laves i god tid og varmes op inden servering.

Fremgangsmåde

Trin 1

Drys andelåret med salt på begge sider og vakuumpak det.

Trin 2

Giv låret 12 timer ved 75°.

Trin 3

Skal det ikke bruges med det samme, køl det ned i isvand og læg på køl.

Trin 4

Når låret skal spises, kan man enten stege det på panden eller i ovn/grill, til det er gennemvarmet og skindet er sprødt.

Trin 5

Servér som en del af julemiddagen eller træk kødet frit og lave en pulled duck burger.

[@portabletext/react] Unknown block type "image", specify a component for it in the `components.types` prop

Tips

Denne opskrift er på et enkelt lår. Den kan sagtens ganges op med de antal lår man ønsker at confitere. Lårene kan sagtens pakkes flere i samme pose, bare de ligger i ét lag.

Annonce
Confiteret Andelår Sous Vide | TheFoodDude