Gorgonzolasauce

2021-01-27
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Grillet Ananas med Vanilleis

  • Pariserbøf på grill

  • Tunmousse

  • Græske Burgere

  • Cherry BBQ Sauce

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Gorgonzolasauce

Fløde 2½ dl
Gorgonzola - eller anden cremet blåskimmelost 50 gr.
Salt

Denne sauce er let at lave og smager fantastisk til især oksekød. Denne opskrift giver en forholdsvis mild smag af gorgonzola men styrken kan let justeres – tilføj blot mere ost.


Fremgangsmåde

Skær gorgonzolaen i tern.

Hæld fløde og ost i en gryde og varm det langsomt op ved middelsvag varme til osten er smeltet og sauce har fået et kort opkog. Smag til med salt og evt. mere ost, hvis saucen skal være kraftigere.

Server eksempelvis til ribeye og kartoffelmos som her.