Rødkål Sous Vide

2024-12-23
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Paloma Cocktail

  • Pumpkin Spice White Russian

  • Grillet Ananas med Vanilleis

  • Pariserbøf på grill

  • Tunmousse

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Rødkål

Frisk Rødkål 500 gr.
Ribsgelé 1 spsk
Æblecidereddike 2 spsk
Appelsinsaft 3 spsk
Sukker 2 spsk
Andefedt 0,5 spsk
Salt 1,5 tsk

Hjemmelavet rødkål kan hæve wow-faktoren af julemenuen eller eller flæskestegssandwichen til nye højder. At lave den sous vide er virkelig nemt og kan klares i god tid, da holdbarheden er lang, så længe man ikke bryder vakuumeringen på posen.

Denne opskrift giver en rødkål med lidt bid. Ønsker man en mere blød tekstur, kan tiden forlænges. Smagen er let sur-sødlig med et hint af appelsin. Hvis man foretrækker en mere krydret version kan man tilføje eksempelvis nelliker, en kanelstang, timian eller lign. til posen. Mulighederne er mange.

 

Fremgangsmåde

Snit rødkålen i ønsket størrelse. Vakuumpak med de resterende ingredienser.

Tilbered sous vide ved 85° i to timer. Server straks eller læg på køl.

 

Tip: Hvis du ikke har andefedt, kan det erstattes af smør