Tunmousse

2024-05-04
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Grillet Ananas med Vanilleis

  • Pariserbøf på grill

  • Græske Burgere

  • Cherry BBQ Sauce

  • Spidskåls-Coleslaw Med Æble

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Tunmousse

Tun i Vand 3 dåser
Smør 200 gr.
Creme Fraiche 1,5 dl
Citronsaft 2 tsk
Salt 1/2 tsk
Peber 1/8 tsk

 

 

Tunmousse er en klassiker af en årsag. Den har nok været mere populær end den er i dag, men man den er altid et hit som forret eller på en buffet. Denne opskrift giver en simpel udgave, som sagtens kan gøres mere festlig ved at tilføje rejer eller krebsehaler på toppen.

 

Fremgangsmåde

 

Start med at tage smørret ud af køleskabet og lad det stå ved stuetemperatur så det bliver blødt. Dette gør det betragteligt lettere at få tunmoussen blandet ordentlig sammen.

Dræn væsken fra tunen og hæld den i en skål. Med en håndmixer, mix tunen rundt til en er brudt godt op og skær herefter smøret i stykke og bland det med tunen til smøret er godt fordelt. Tilsæt creme fraiche, citronsaft, salt og peber og mix godt sammen. Stil tunmoussen på køl til den skal serveres og pynt evt. med rejer og citronskiver samt lækkert brød.