Blåbærsirup
2021-05-23- Cuisine: Amerikansk, Dansk
- Course: Morgenmad/Brunch, Tilbehør
- Add to favorites
Average Member Rating
(5 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Blåbærsirup
Blåbær - frosne eller friske | 200 gr. | |
Sukker | 2 dl. | |
Vand | 1 dl. |
Denne blåbærsirup er fantastisk til amerikanske pandekager eller som topping på yoghurt med müsli. Den er nem og giver en brunch lidt ekstra wow-faktor.
Fremgangsmåde
Hæld blåbærene i en gryde med sukker og vand. Bring det i kog ved middel varme og lad det småsimre i ca 10 minutter. Blendt siruppen med en stavblender. Hvis den skal være helt lind, hæld den gennem en finmasket sigte eller et ostelærred. Lad evt. en skefuld sirup køle ned, hvis den ikke er flydende nok, tilsættes en smule mere vand. Er den for flydende, koges den i 5-10 minutter længere.
Hæld på glas eller flaske og opbevar i køleskabet.