Blåbærsirup

2021-05-23
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Grillet Ananas med Vanilleis

  • Pariserbøf på grill

  • Tunmousse

  • Græske Burgere

  • Cherry BBQ Sauce

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Blåbærsirup

Blåbær - frosne eller friske 200 gr.
Sukker 2 dl.
Vand 1 dl.

Denne blåbærsirup er fantastisk til amerikanske pandekager eller som topping på yoghurt med müsli. Den er nem og giver en brunch lidt ekstra wow-faktor.

Fremgangsmåde

Hæld blåbærene i en gryde med sukker og vand. Bring det i kog ved middel varme og lad det småsimre i ca 10 minutter. Blendt siruppen med en stavblender. Hvis den skal være helt lind, hæld den gennem en finmasket sigte eller et ostelærred. Lad evt. en skefuld sirup køle ned, hvis den ikke er flydende nok, tilsættes en smule mere vand. Er den for flydende, koges den i 5-10 minutter længere.

Hæld på glas eller flaske og opbevar i køleskabet.