Pig Shots

2022-02-08
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Græske Burgere

  • Cherry BBQ Sauce

  • Meatball Sub – Sandwich med Kødboller

  • Spidskåls-Coleslaw Med Æble

  • Buffalo Chicken Dip

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Pig Shots

Frankfurtere eller anden slags god pølse 2-4 stk alt efter størrelse
Bacon 10 skiver
Philadelphia smøreost 200 gr.
Revet cheddarost 100 gr
Syltede Jalapeños (hakket) 1 spsk

Pig Shots er en fantastisk snack, der passer perfekt som “hapser” sammen med en god øl. Server den som forret før en gang spareribs eller sammen med Moinks til din Super Bowl fest. I denne opskrift bruger jeg min Traeger pillegril, men Pig Shots kan også sagtens lavet i en almindelig ovn eller en gas- eller kulgrill. Denne opskrift giver 20 Pig Shots.

Fremgangsmåde

Skær pølserne i skiver på 1,5-2 cm. Skær baconskiverne i halv og rul hver halve skiver omkring en skive pølse og fastgør den med en tandstikker, så det former små “shotglas”.

I en skål, bland smøreost, cheddar og jalapeños. Fordel blandingen i de 20 “shotglas”. Det gøres lettest med en sprøjtepose. Har man ikke en sådan, kan man sagtens bruge en frostpose og klippe hjørnet af.

Placer Pig Shotsene i et ildfast fad eller på en grillrist med et fad eller grillplade under (Osten vil højst sandsynligt løbe lidt ud på flere af shotsene).

Tilbered ved 175° i ca 45 minutter til baconen er gylden. Lad dem køle en smule ned i 5-8 minutter (osteblandingen er meget varm) og servér dem lune.