Ribeye Sous Vide
2021-01-26- Cuisine: Amerikansk, Dansk
- Course: Hovedret
- Add to favorites
Average Member Rating
(5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Ribeye
Ribeye Steaks | 2 | |
Salt | 1-2 tsk | |
Smør eller olie til stegning |
Ribeye er et fantastisk smagfuldt stykke kød med god marmorering. Som altid, når man laver steaks i sous vide, skal den afsluttende afstegning gøres så kort som muligt og derfor også så varm som muligt, for at undgå at den bliver gennemstegt.
Fremgangsmåde
Drys dine ribeyes med lidt salt på begge sider og vakuumpak.
Klargør din sous vide til 56 grader – eller hvilken temperatur du ønsker at tilberede ved.
Giv bøfferne 2 timer og tag dem herefter ud af posen. Tør dem af på overfladen med køkkenrulle og drys evt. med salt eller andre krydderier.
Giv bøfferne stegeskorpe på en brandvarm pande i klaret smør, olie eller lign.
Servér evt. som her med kartoffelmos og gorgonzolasauce.