Ribeye Sous Vide

2021-01-26
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Grillet Ananas med Vanilleis

  • Pariserbøf på grill

  • Tunmousse

  • Græske Burgere

  • Cherry BBQ Sauce

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Ribeye

Ribeye Steaks 2
Salt 1-2 tsk
Smør eller olie til stegning

Ribeye er et fantastisk smagfuldt stykke kød med god marmorering. Som altid, når man laver steaks i sous vide, skal den afsluttende afstegning gøres så kort som muligt og derfor også så varm som muligt, for at undgå at den bliver gennemstegt.

Fremgangsmåde

Drys dine ribeyes med lidt salt på begge sider og vakuumpak.

Klargør din sous vide til 56 grader – eller hvilken temperatur du ønsker at tilberede ved.

Giv bøfferne 2 timer og tag dem herefter ud af posen. Tør dem af på overfladen med køkkenrulle og drys evt. med salt eller andre krydderier.
Giv bøfferne stegeskorpe på en brandvarm pande i klaret smør, olie eller lign.

Servér evt. som her med kartoffelmos og gorgonzolasauce.