Spidskåls-Coleslaw Med Æble

2024-03-03
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Grillet Ananas med Vanilleis

  • Pariserbøf på grill

  • Tunmousse

  • Græske Burgere

  • Cherry BBQ Sauce

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Coleslaw

Spidskål 200 gr.
Æble 100 gr. (Ca 1 medium æble)
Creme Fraiche 1 dl.
Mayonaise 2 spsk.
Ahornsirup 1 tsk
Æblecidereddike 1 tsk.
Salt
Peber

Denne coleslaw med spidskål og æble er en dejlig nem og frisk variation af den klassiske salat. Den passer perfekt til en gang grillmad en lun sommerdag, som erstatning for en kartoffelsalt, men kan også give en mere tung efterårsret et skønt løft.

Fremgangsmåde

Fjern evt. de yderste blade af spidskålen og skær den i kvarte. Skær stokken af, og snit kålen fint. Skær herefter æblet i kvarte og fjern kernehuset. Skær nu æblestykkerne i 1-2 mm. tykke skiver. I en skål, bland æble og kål godt.

I en anden skål, bland ingredienserne til dressingen godt sammen og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over kålblandingen, og bland det godt rundt til alt er dækket. Krydr evt. med ekstra salt og peber alt efter smag.

Laves salaten i god tid sættes den på køl. Tag den gerne ud 20-30 minutter før servering. Server salaten til et stykke lækkert kød eller grillet fisk.