Syltede Rødløg

2022-02-09
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Grillet Ananas med Vanilleis

  • Pariserbøf på grill

  • Tunmousse

  • Græske Burgere

  • Cherry BBQ Sauce

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Syltede Rødløg

Rødløg 2-3 stk
Æblecider-eddike 3 dl
Sukker 1 dl
Salt 1 tsk
Peberkorn 5-10 stk.

Syltede rødløg er fantastiske som tilbehør til alt fra hotdogs til rullepølsemaden. De giver et syrligt knas til burgeren eller salaten, og så er de super nemme at lave. Denne opskrift giver et forholdsvis syrligt resultat, men man kan sagtens tilføje mere sukker for yderligere sødme, eller udskifte noget af eddiken med vand, for en mere afdæmpet syrlighed.

Fremgangsmåde

Skræl løggene og skær dem i skiver, enten med en kniv eller et mandolinjern, hvilket sikrer mere ensartede skiver. Hvor tykke skiver der skæres afhænger af præference. Læg løgene i et glas med patentlåg eller skruelåg. Fyld glasset godt op og pres gerne løgene godt sammen deri.

I en gryde, giv eddike, sukker, peberkorn og salt et opkog, så salt og sukker er opløst. Mens lagen er varm, hæld den over løgene, så de er dækket. Luk glasset og stil på køl. Løgene er klar til brug efter 2-3 timer, men bliver betydeligt bedre, hvis de får lov til at stå i mindst 24 timer.

Brug løgene som topping til eksempelvis en Smash-burger and eller et stykke smørebrød med rullepølse som herunder.