Cherry BBQ Sauce

2024-04-08
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Grillet Ananas med Vanilleis

  • Pariserbøf på grill

  • Tunmousse

  • Græske Burgere

  • Meatball Sub – Sandwich med Kødboller

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Cherry BBQ Sauce

Kirsebærsauce 1 karton á 500 gr.
Løg 1 medium
Smør 1 spsk
Tomatsauce eller hakkede tomater 1 dl
Appelsinjuice 2 spsk
Æblecidereddike 1 spsk
Brun Farin 2 spsk.
Chilipulver 0,5 tsk
Spidskommen 0,5 tsk
Salt 1 tsk

Denne bbq-sauce er fantastisk til eksempelvis grillet and eller en gang Moinks  – den er sød, salt og giver lidt varme. Den er ikke for kraftig i kirsebærsmagen men giver kødet et hint af anderledes sødme – og så er det en super måde at få brugt den kirsebærsauce, der stadig står i skabet fra jul.

 

Fremgangsmåde

 

Pil og hak løget. Smelt smørret i en gryde på 2-3 liter og svits løget ved middel varme i 435 minutter til de begynder at blive gennemsigtige uden at tage farve. Tilsæt kirsebærsauce og tomatsauce/hakkede tomater og bring sauce i kog. Lad den simre ved middelsvag varme i ca 10 minutter. Blend saucen med en stavblender, eller i en almindelig blender, og tilsæt resten af ingredienserne. Bring saucen i kog under omrøring og lad den simre til den har den ønskede konsistens – ca 30-45 minutter. Saucen tykner en smule når den køles ned.