Kartoffelmos Sous Vide
2021-01-27- Cuisine: Amerikansk, Dansk, Fransk
- Course: Tilbehør
- Add to favorites
Average Member Rating
(5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Kartoffelmos
Kartofler | 600 gr. (500 gr. skrællet) | |
Smør | 75 gr. | |
Mælk | 1 dl. |
Kartofler tilberedt i sous vide smager bare af mere, da smagen forbliver i kartoflerne fremfor at forsvinde ud i kogevandet. Det samme gør sig gældende for kartoffelmos og så er det nemt lave.
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Vakuumpak med smør og mælk.
Klargør din sous vide og sæt den på 85 grader.
Læg posen med kartofler i vandet og tilbered i 2 timer. Klip herefter posen op, hæld indholdet i en skål og mos, blend eller mix til en ønsket konsistens. Smag til med salt.
Servér til eksempelsvis med ribeye og gorgonzolasauce som her.