Kartoffelmos Sous Vide

2021-01-27
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Grillet Ananas med Vanilleis

  • Pariserbøf på grill

  • Tunmousse

  • Græske Burgere

  • Cherry BBQ Sauce

<span>Most</span> Viewed PostsNo most viewed posts found

Kartoffelmos

Kartofler 600 gr. (500 gr. skrællet)
Smør 75 gr.
Mælk 1 dl.

Kartofler tilberedt i sous vide smager bare af mere, da smagen forbliver i kartoflerne fremfor at forsvinde ud i kogevandet. Det samme gør sig gældende for kartoffelmos og så er det nemt lave.


Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Vakuumpak med smør og mælk.

Klargør din sous vide og sæt den på 85 grader.

Læg posen med kartofler i vandet og tilbered i 2 timer. Klip herefter posen op, hæld indholdet i en skål og mos, blend eller mix til en ønsket konsistens. Smag til med salt.

Servér til eksempelsvis med ribeye og gorgonzolasauce som her.