Introduktion
Snickers-Snitter er en fantastik smagfuld dessert-hapser. Denne opskrift er en justeret udgave af en opskrift, jeg fik fra en kollega, som havde fået det af en anden og så videre og så videre. Uanset, så er resultatet fantastisk.
Fremgangsmåde
Trin 1
I en skål, knus cornflakes godt med hænderne. Stykkerne skal gerne være maks 5 mm. så der stadig er lidt struktur i dem uden, de er for store.
Trin 2
Tilsæt nu hhv. peanuts, sukker, sirup, peanut butter og vanillesukker og bland godt rundt med en ske. Det kan godt tage lidt tid før peanut butteren er fordelt helt rundt.
Trin 3
Beklæd en form med bagepapir. Jeg synes, en størrelse på ca. 35x25 cm. giver en passende tykkelse på snitterne. Men en springform kan også sagtens bruges.
Trin 4
Fordel blandingen i formen. Sørg for at presse den godt ned især i kanterne. Sæt på køl.
Trin 5
Smelt nu chokoladen, enten over vandbad eller i microovn.
Trin 6
Fordel den smeltede chokolade ud over peanut-blandingen. Dette gøres lettest med en pensel eller dejskraber.
Trin 7
Dæk fadet med film eller lign. og sæt på køl i mindst et par timer, gerne natten over.
Trin 8
Skær snitterne ud i tern eller stænger. Der er meget smag i, så pas på ikke at lave dem for store. Personligt foretrækker jeg kvadrater på ca. 4-5 cm.
Velbekomme!
Tips
Snitterne kan let gøres glutenfri ved at bruge glutenfri cornflakes