Introduktion
Tunmousse er en klassiker af en årsag. Den har nok været mere populær end den er i dag, men man den er altid et hit som forret eller på en buffet.
Fremgangsmåde
Trin 1
Start med at tage smørret ud af køleskabet og lad det stå ved stuetemperatur så det bliver blødt. Dette gør det betragteligt lettere at få tunmoussen blandet ordentlig sammen.
Trin 2
Dræn væsken fra tunen og hæld den i en skål. Med en håndmixer, mix tunen rundt til en er brudt godt op.
Trin 3
Skær herefter smøret i stykker og bland det med tunen til smøret er godt fordelt.
Trin 4
Tilsæt creme fraiche, citronsaft, salt og peber og mix godt sammen.
Trin 5
Stil tunmoussen på køl til, den skal serveres med eksempelvis et lækket brød. Velbekomme!
Tips
Prøv evt. at gøre tunmoussen endnu mere festlig ved at tilføje rejer eller krebsehaler på toppen.