Svinekæber Sous Vide
2021-02-07- Cuisine: Dansk, Fransk
- Course: Hovedret
- Add to favorites
Average Member Rating
(4.6 / 5)
16 People rated this recipe
Related Recipes:
Svinekæber
Svinekæber | 1 kg | |
Salt |
Svinekæber er en udskæring der kræver lang tilberedning for at blive mør. Traditionelt bliver de braisseret i øl eller vin sammen med grøntsager. Ved at lave dem sous vide opnås et yderst smagfuldt stykke kød med en mørhed som pulled pork.
Fremgangsmåde
Afpuds svinekæberne ved at fjerne sølvhinden på den ene side. Drys med salt på begge sider. Giv evt. svinekæberne en stegeskorpe på begge sider på en meget varm pande med olie eller klaret smør – dette skridt kan udelades. Vakuumpak kæberne så de ligger i et lag.
Klargør din sous vide og sæt den til 68 grader. Tilbered kæberne i 24 timer.
Når kæberne er færdige, tag dem op af posen og dup dem tørre med køkkenrulle. Giv dem en stegeskorpe på en varm pande med lidt olie eller klaret smør. Servér evt. som her med kartoffelmos, ovnstegte grønne bønner og rødvinssauce. Alternativt kan fonden fra posen gives et opkog og hældes gennem en finmasket sigte eller klæde og jævnes til en sauce. Vend kæberne heri og server. Do What Tastes Right!