Tilbage til opskrifter

Blue Cheese Dressing

Blue Cheese Dressing

Introduktion

Blue cheese dressing er meget udbredt i USA, men desværre ikke herhjemme, hvilket er lidt sært i betragtning af, at vi producerer så meget blåskimmelost i Danmark. Dressingen er en fantastisk dip til chicken wings eller på en blandet salat. Den fungerer også rigtig fint som smørelse i burgere - især hvis der bruges kraftigere kød som krondyr eller bison.

Fremgangsmåde

Trin 1

Start med at smuldre blåskimmelosten i små stykker i en skål.

Trin 2

Tilsæt creme fraiche, mayonaise og kærnemælk og rør godt rundt. Brug evt. en gaffel til at mose osten godt ud, hvis stykkerne er lidt store.

Trin 3

Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.

Trin 4

Opbevar på køl.

Tips

Jeg bruger her Danablu Blåskimmelost da den er fast og dermed smuldrer bedre. Man kan erstatte den med blødere typer, men det giver et lidt andet resultat.