Introduktion
Soltørrede tomater giver ekstra dybde til den klassiske hummus, og tomaternes sødme og bitterhed, komplimenterer de cremede kikærters smag helt fantastisk.
Fremgangsmåde
Trin 1
I en foodprocessor eller blender, hak først de soltørrede tomater til små stykker.
Trin 2
Dræn kikærterne og tilsæt til blenderen sammen med tahini, citronsaft, spidskommen.
Trin 3
Pres hvidløg og tilsæt blandingen.
Trin 4
Blend mens du langsomt tilsætter olien, til den ønskede konsistens er opnået.
Trin 5
Smat til med salt.
Trin 6
Server med lækkert brød, grøntsagsstave eller lign. Eller brug den til at smøre på brødet i en sandwich. Velbekomme!
Tips
Jeg bruger her kikærter på dåse. Man kan sagtens koge kikærterne selv. I så fald, følg instrukserne på pakken og brug ca 450 gr. færdigkogte kikærter.