Introduktion
Hjemmelavet rødkål kan hæve wow-faktoren af julemenuen eller eller flæskestegssandwichen til nye højder. At lave den sous vide er virkelig nemt og kan klares i god tid, da holdbarheden er lang, så længe man ikke bryder vakuumeringen på posen.
Fremgangsmåde
Trin 1
Snit rødkålen i ønsket størrelse.
Trin 2
Vakuumpak med de resterende ingredienser.
Trin 3
Tilbered sous vide ved 85° i to timer.
Trin 4
Server straks eller læg på køl. Velbekomme!
Tips
Denne opskrift giver en rødkål med lidt bid. Ønsker man en mere blød tekstur, kan tiden forlænges. Smagen er let sur-sødlig med et hint af appelsin. Hvis man foretrækker en mere krydret version kan man tilføje eksempelvis nelliker, en kanelstang, timian eller lign. til posen. Mulighederne er mange.
Andefedt kan erstattes af smør.