Recipes With Course: Forret

Tunmousse

Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

    Tunmousse er en klassiker af en årsag. Den har nok været mere populær ...

Read more

Tarteletter med Sous Vide Høns i Asparges

Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Tarteletter er en klassiker, som kan varieres i nærmest det uendelige. Her er fyldet nok ...

Read more

Pig Shots

Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Pig Shots er en fantastisk snack, der passer perfekt som “hapser” sammen med en god ...

Read more

Grillet Tomatsuppe

Cuisine: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Denne tomatsuppe er lige så lækker, som den er nem at lave. Ved at grille ...

Read more

Varmrøget laks

Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Varmrøget laks kan krydres på et utal af måder, lige fra med “kun” salt, til ...

Read more

Jomfruhummer i hvidvins-smørsauce

Cuisine: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

I spanien spiser man Gambas al ajillo – rejer i olie med hvidløg. I USA ...

Read more

Chicken Wings Sous Vide

Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Chicken Wings – et must til superbowl, perfekt til tømmermænd og med uendelige muligheder for ...

Read more