Introduktion

Denne banankage er intet mindre end eminent. Opskriften er en dansk version af min hustrus families opskrift på amerikansk banana bread.

Fremgangsmåde

Trin 1

Start med at skrælle bananerne.

Trin 2

I en skål, mos bananerne godt med en gaffel.

Trin 3

Smelt smørret og bland det med bananerne.

Trin 4

Bland ægget med i blandingen.

Trin 5

I en seperat skål, bland mel og natron godt sammen.

Trin 6

Tilsæt bananblandingen til skålen med mel og rør rundt. Sørg for kun at røre til det er blevet blandet godt sammen.

Trin 7

Hak chokoladen og rør det i blandingen.

Trin 8

Hæld dejen i en smurt brødform.

Trin 9

Bag kagen ved 180° i ca 35-40 minutter.

Tips

Husk at bruge godt modne bananer.

Man kan med fordel tilsætte hakkede valnødder til denne opskrift.

Drys evt. en smule sukker på toppen af dejen inden bagning, det giver en sprød top.

Banankage | TheFoodDude