Introduktion
Dette er den ultimative cokoladecupcake – intet mindre. Blød, sød og dekadent – især hvis den toppes med en lækker buttercream frosting som her, men den kan sagtens stå alene eller pyntes med glasur, flødeskum eller hvad end hjertet måtte begære.
Fremgangsmåde
Trin 1
Tænd ovnen på 175° (ikke varmluft).
Trin 2
I en skål, bland de tørre ingredienser og sigt dem gennem en si.
Trin 3
I en anden skål, bland de våde ingredienser godt sammen.
Trin 4
Kombinér nu de to blandinger i én skål og rør sammen med en ske. Rør kun lige nok til det er godt blandet sammen.
Trin 5
Fordel 12 cupcake papirsforme i en cupcake bageform og fordel dejen deri, således hver form fyldes til lidt over midten.
Trin 6
Bag ved 175° i 16-20 minutter. Stik en træ-tandstikker ind i midten – når den kommer op uden dej, er kagerne færdige.
Trin 7
Lad cupcakesene køle ned og nyd dem, eller pynt dem med eksempelvis denne Chocolade Buttercream.
Tips
Husk at bruge en smagsneutral olie i opskriften såsom rapsolie eller lign.