Tilbage til opskrifter

Chokolade-Cupcakes

Chokolade-Cupcakes

Introduktion

Dette er den ultimative cokoladecupcake – intet mindre. Blød, sød og dekadent – især hvis den toppes med en lækker buttercream frosting som her, men den kan sagtens stå alene eller pyntes med glasur, flødeskum eller hvad end hjertet måtte begære.

Fremgangsmåde

Trin 1

Tænd ovnen på 175° (ikke varmluft).

Trin 2

I en skål, bland de tørre ingredienser og sigt dem gennem en si.

Trin 3

I en anden skål, bland de våde ingredienser godt sammen.

Trin 4

Kombinér nu de to blandinger i én skål og rør sammen med en ske. Rør kun lige nok til det er godt blandet sammen.

Trin 5

Fordel 12 cupcake papirsforme i en cupcake bageform og fordel dejen deri, således hver form fyldes til lidt over midten.

Trin 6

Bag ved 175° i 16-20 minutter. Stik en træ-tandstikker ind i midten – når den kommer op uden dej, er kagerne færdige.

Trin 7

Lad cupcakesene køle ned og nyd dem, eller pynt dem med eksempelvis denne Chocolade Buttercream.

Tips

Husk at bruge en smagsneutral olie i opskriften såsom rapsolie eller lign.