Tilbage til opskrifter

Coleslaw med Spidskål og Æble

Coleslaw med Spidskål og Æble

Introduktion

Denne coleslaw med spidskål og æble er en dejlig nem og frisk variation af den klassiske salat. Den passer perfekt til en gang grillmad en lun sommerdag, som erstatning for en kartoffelsalt, men kan også give en mere tung efterårsret et skønt løft.

Fremgangsmåde

Trin 1

Fjern evt. de yderste blade af spidskålen og skær den i kvarte. Skær stokken af, og snit kålen fint.

Trin 2

Skær herefter æblet i kvarte og fjern kernehuset. Skær nu æblestykkerne i 1-2 mm. tykke skiver.

Trin 3

Bland æble og kål godt sammen i en skål.

Trin 4

I en anden skål, bland ingredienserne til dressingen godt sammen og smag til med salt og peber.

Trin 5

Hæld dressingen over kålblandingen, og bland det godt rundt til alt er dækket. Krydr evt. med ekstra salt og peber alt efter smag.

Trin 6

Server salaten til et stykke lækkert kød eller grillet fisk. Velbekomme!

Tips

Laves salaten i god tid sættes den på køl. Tag den gerne ud 20-30 minutter før servering.