Tilbage til opskrifter

Fajita-krydderi

Fajita-krydderi

Introduktion

Ved selv at lave krydderiblandinger, kan man både sikre sig, man ved hvad de indeholder, men det giver også mulighed for at justere smagen. Herudover er det betydeligt billigere.

Denne krydderiblanding er fantastisk til kylling men kan også bruges til oksekød, når du skal lave tacos eller burritos – eller en fantisk kyllingeburger som her.

Denne blanding giver en mild chili-varme, ønsker du lidt mere spark, så øg mængden af chilipulver.

Fremgangsmåde

Trin 1

I en skål, tilsæt alle ingredienserne og bland dem godt. Opbevar i en lufttæt beholder.

[@portabletext/react] Unknown block type "image", specify a component for it in the `components.types` prop

Trin 2

Brug krydderiet til at krydre kødet næste gang du holder taco-tirsdag.

Tips

Den tørrede oregano kan med fordel smuldres lidt finere mellem fingrene. Dette sikrer en mere ensartet blanding.