Tilbage til opskrifter

Chokolade Buttercream Frosting

Chokolade Buttercream Frosting

Introduktion

Denne buttercream er eminent som topping på cupcakes eller som mellemlag og dekoration på en lagkage, uanset om kagen er med chokolade, vanille eller jordbær. Opskriften giver nok buttercream til 12 cupcakes. Skal buttercreamen bruges til at dække en lagkage, bør opskriften fordobles.

Fremgangsmåde

Trin 1

Tag smørret ud af køleskabet og lad det komme op til stuetemperatur – skær det evt i mindre stykker for at forkorte tiden.

Trin 2

Med en håndmixer eller røremaskine, pisk smøret blødt. Tilsæt flormelis, vanillesukker og kakao, og bland det godt sammen.

Trin 3

Tilsæt fløden 1 spsk. ad gangen til buttercreamen er let og luftig.

Trin 4

Fyld buttercreamen i en sprøjtepose med tyl og den er klar til at pynte din kage eller cupcakes som herunder. Skal den først bruges senere, læg den på køl, og tag den ud i god tid før brug, så den kan blive en smule blød igen.

Tips

Cremen kan fryses. Når den skal bruges igen, lad den tø op og pisk den herefter luftig igen inden brug.