Recipes With Course: Hovedret

Moinks

Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Moinks har fået deres navn fra en sammentrænking af “moo” og “oink”. De består af ...

Read more

Varmrøget laks

Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Varmrøget laks kan krydres på et utal af måder, lige fra med “kun” salt, til ...

Read more

Jomfruhummer i hvidvins-smørsauce

Cuisine: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

I spanien spiser man Gambas al ajillo – rejer i olie med hvidløg. I USA ...

Read more

Svinekæber Sous Vide

Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Svinekæber er en udskæring der kræver lang tilberedning for at blive mør. Traditionelt bliver de ...

Read more

Roastbeef Sous Vide

Cuisine: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Roastbeef er en af de retter jeg synes vinder mest ved sous vide. De klassiske ...

Read more

Chicken Wings Sous Vide

Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Chicken Wings – et must til superbowl, perfekt til tømmermænd og med uendelige muligheder for ...

Read more

Ribeye Sous Vide

Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Ribeye er et fantastisk smagfuldt stykke kød med god marmorering. Som altid, når man laver ...

Read more

Andebryst Sous Vide – Med Sprødt Skind

Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Andebryst i sous vide er en af mine absolutte favoritter, og serveres det med confiteret ...

Read more

BBQ Svinekæber

Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Traditionelt bliver svinekæber langtidsbraiseret i øl, vin eller lign og serveret med kartoffelmos eller lign. ...

Read more

“Fried” Chicken – i Grill eller Ovn

Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Denne opskrift på “fried” chicken på grill giver lækker, sprød og saftig kylling uden friture. ...

Read more