Recipes With Course: Hovedret
Varmrøget laks
Varmrøget laks kan krydres på et utal af måder, lige fra med “kun” salt, til ...
Read moreJomfruhummer i hvidvins-smørsauce
I spanien spiser man Gambas al ajillo – rejer i olie med hvidløg. I USA ...
Read moreSvinekæber Sous Vide
Svinekæber er en udskæring der kræver lang tilberedning for at blive mør. Traditionelt bliver de ...
Read moreRoastbeef Sous Vide
Roastbeef er en af de retter jeg synes vinder mest ved sous vide. De klassiske ...
Read moreChicken Wings Sous Vide
Chicken Wings – et must til superbowl, perfekt til tømmermænd og med uendelige muligheder for ...
Read moreRibeye Sous Vide
Ribeye er et fantastisk smagfuldt stykke kød med god marmorering. Som altid, når man laver ...
Read moreAndebryst Sous Vide – Med Sprødt Skind
Andebryst i sous vide er en af mine absolutte favoritter, og serveres det med confiteret ...
Read moreBBQ Svinekæber
Traditionelt bliver svinekæber langtidsbraiseret i øl, vin eller lign og serveret med kartoffelmos eller lign. ...
Read more“Fried” Chicken – i Grill eller Ovn
Denne opskrift på “fried” chicken på grill giver lækker, sprød og saftig kylling uden friture. ...
Read more